پرستاری از سالمندان با مشکلات خواب

مشکلات خواب در سالمندان سرای آرامش آریا

افراد سالمند در طول روز باید به‌صورت منظم ورزش کنند؛ زیرا این کار به آنها کمک می‌کند که سریع‌تر و برای مدت طولانی‌تری به خواب می‌روند. از علائم افسرگی در سالمندان، مشکل در خوابیدن، صبح زود بیدار شدن یا پر خوابی است. گزینه‌های درمانی و روش‌های تشخیصی این بیماری با سایر اختلالات خواب متفاوت است. اگر سالمند مدنظر علائم RLS را دارد باید در اسرع وقت نسبت به درمان این بیماری اقدام شود. انجام فعالیت‌های فیزیکی منظم در طول روز می‌تواند به بهبود خواب شبانه کمک کند. همچنین، فعالیت‌های ذهنی مانند خواندن کتاب و حل جدول نیز می‌توانند مفید باشند.

بهبودی پس از جراحی، شیمی درمانی و سایر درمان‌های پزشکی اغلب باعث می‌شود افراد مسن احساس فرسودگی کنند. همه داروها عوارض جانبی دارند، بنابراین جای تعجب نیست که مصرف چند دارو می تواند تداخلاتی ایجاد کند که این اثرات را تشدید می کند. اگر فرد در مراحل پیشرفته زوال عقل است، ممکن است به تدریج خوابش را بیشتر کند. تجمع بتا آمیلوئید که به دلیل زوال عقل رخ می‌دهد نیز یکی دیگر از دلایل چرت زدن و خواب آلودگی در سالمندان است. اگر اختلال خواب در سالمندان به آپنه خواب منجر گردد معمولاً با یک دستگاه کوچک و ماسک درمان می‌شود. همچنین ممکن است برای درمان آپنه خواب استفاده از وسایل مخصوص و حتی جراحی توصیه شود.

هدف از این ارزیابی، شناسایی عوامل مؤثر بر اختلال خواب و تعیین راهکارهای مناسب درمانی است. بی خوابی در سالمندان یک مسئله رایج است که می‌تواند تحت تاثیر عوامل مختلفی همچون استرس و اختلالات خواب، بی‌تحرکی و ورزش نکردن، عوارض دارو، وجود درد، عادات نامناسب خواب و… باشد. برای بهبود خواب  افراد سالمند، توجه به فعالیت‌های بدنی منظم، مراقبت از سلامت روان، مشاوره پزشکی و… مهم هستند. شرکت تیک شهر پرستار از جدیدترین تکنولوژی‌ها و تجهیزات در حوزه مراقبت از خواب استفاده می‌کند. دستگاه‌های مانیتورینگ خواب، سنجش کیفیت خواب و سیستم‌های هشدار به موقع برای مشکلات خواب، از جمله تجهیزاتی هستند که در این خدمات به کار گرفته می‌شوند.

با توجه به کیفیت بالا، کارآمدی و تخصص این شرکت، می توان نتایج مطلوبی را در مراقبت و پرستاری سالمندان داشت. اعتقاد آسانیسم بر این است که هرکسی حق دارد در سال‌های پیری در خانه خودش، جایی که به آن تعلق دارد زندگی کند؛ نه در خانه سالمندان يا جايي كه به اجبار به آنجا نقل مكان كند. هدف از به وجود آمدن این پلتفرم نیز همین است که با ارائه خدمات با کیفیت مراقبتی در منزل، آسایش و آرامش خانواده‌ها را تضمین کند. از دیگر بیماری‌هایی که باعث خواب بیش از حد در سالمند می‌شود، اختلال حرکت دوره‌ای را می‌توان نام برد. اندام یا حرکت غیر ارادی اندام‌ها در زمان خواب در این بیماری بی دلیل بوده، اما ریشه آن گاهی اوقات از سیستم عصبی مرکزی است.

افسردگی می تواند ناشی از مشکلات و فشار های روانی زندگی و یا احساس پیری و درماندگی و هم چنین تنهایی های بلند مدت باشد . در چنین شرایطی فرد برای فرار از فشار های روحی و روانی ناشی از ترشحات بدبینانه ی ذهن خود ، به خوابیدن فراوان پناه می برد. همچنین با بهبود سلامت قلبی عروقی، کاهش خطر بیماری قلبی و سکته مرتبط است. همچنین به مدیریت وزن کمک می کند، زیرا کمبود خواب با افزایش خطر چاقی سالمندان و اختلالات متابولیک مرتبط است. در نهایت، خواب کافی ترمیم عضلات را افزایش می دهد و رشد از تنظیم هورمون پشتیبانی می کند و باعث بهبودی پس از فعالیت بدنی می شود.

در کنار این داروها، مکمل‌های ملاتونین نیز سهم زیادی در تنظیم چرخه خواب سالمندان دارند. در واقع این مکمل‌ها الگویی مناسب را برای فرد به وجود می‌آورند؛ به خصوص برای آن‌هایی که به اختلال سیرکادین دچار هستند. بسیاری از کاربران سلامت اول در خصوص راهکارهای درمانی اختلال خواب سوالات زیادی دارند و می‌خواهند بدانند که آیا این اختلال درمان قطعی دارد یا خیر. تا به حال راه‌های متنوعی برای درمان اختلال خواب در سالمندان در سالمند معرفی شده است، اما حقیقتا به تمام آن‌ها نمی‌توان اعتماد کرد. برخی از این راه‌ها نه تنها برای افراد مفید نیستند، بلکه عوارض دیگری را با خود به همراه دارند.

لازم به ذکر است که جذب کلیه نیروهای شرکت دنیای آرامش توسط خود مدیریت و آموزش چهارچوب ها و قوانین توسط مدیریت داخلی مجموعه دنیای آرامش انجام خواهد شد. بیماری‌هایی مانند ذات‌الریه، آنفولانزا یا عفونت‌های مجاری ادراری همگی می‌توانند منجر به احساس خستگی شوند و اغلب ممکن است در افراد مسن تشخیص داده نشوند. بیماری‌های سالمندان معمولاً با توجه به شرایط سالمند دسته‌بندی خواهند شد. قاعدتاً اختلالات خواب سالمندی که از بیماری قلبی رنج می‌برد با اختلالات سالمندی که دچار پارکینسون است تفاوت بسیاری دارد. در صورت داشتن مشکلات خواب مزمن، مشاوره با پزشک و دریافت راهنمایی‌های لازم می‌تواند کمک‌کننده باشد.

علل خواب آلودگی بیش از حد در سالمندان

درمان این نوع از بی خوابی چون منشا مشخصی ندارد، برای پزشکان سخت‌تر است. شاید بارها از خود پرسیده با شید که علت خواب زیاد در سالمندان چیست؟ دانش ما در مورد چگونگی تغییر خواب با افزایش سن به طور قابل توجهی در چند دهه گذشته افزایش یافته است. محققان نشان داده اند که تغییرات معمولی مرتبط با سن در معماری خواب و الگوهای خواب رخ می دهد. با بالا رفتن سن، افراد نسبت به زمانی که جوانتر بودند، تمایل به خواب سبک‌تری دارند. بیدار شدن در طول شب به دلیل درد مفاصل یا نیاز به استفاده از دستشویی امری عادی می شود. بسیاری از سالمندان این خواب از دست رفته را با چرت زدن ترمیمی در طول روز جبران می کنند که طبیعی است.

مصرف کافئین و نیکوتین می‌تواند باعث بیداری و کاهش کیفیت خواب شود. بهتر است مصرف این مواد را به حداقل رساند و از مصرف آن‌ها در ساعات پایانی روز خودداری کرد. مرکز خدمات پرستاری سلامت اول، با مجوز رسمی از وزارت بهداشت، خدمات خود را به صورت شبانه روزی در تمامی ایام سال، حتی تعطیلات ارائه می‌دهد. اعزام پرستار در منزل، پرستار سالمند، پرستار کودک، پرستار بیمار و انجام کلیه خدمات کلینیکی و پاراکلینیکی در منزل از جمله خدمات این موسسه می‌باشد. رفتار درمانی یکی از برجسته‌ترین راهکارهای درمانی به شمار می‌رود که امروزه اشخاص مسن زیادی از آن برای داشتن خوابی راحت‌تر بهره می‌برند. رفتار درمانی شامل مواردی مانند کنترل محرک‌ها، آموزش خواب و محدودیت زمانی در تخت خواب بوده و به صورت میانگین و برای ثمربخشی بیشتر باید برای 6 هفته یا بیشتر انجام شود.

خوابیدن و بیدار شدن در زمان‌های مشخص هر روز می‌تواند به تنظیم ساعت بیولوژیک بدن و بهبود کیفیت خواب کمک کند. ورزش‌های هوازی به بزرگسالان مسن کمک می‌کند خواب بهتری داشته باشند. یک مطالعه در دانشگاه نورث وسترن نشان داد که ورزش هوازی منجر به بهبود چشمگیر کیفیت خواب، از جمله مدت زمان خواب، برای بزرگسالان میانسال و مسن با تشخیص بی‌خوابی می‌شود. در افراد مسن، خواب عمیق تر و متلاطم تر از خواب در افراد جوان تر است. گاهی اوقات علائم و نشانه‌های اختلال خواب در سالمندان بسیار کم بوده، اما همچنان احتمال بروز آن‌ها وجود دارد.

سندرم پای بی قرار (RLS) و اختلال تنفسی هنگام خواب مانند خروپف و آپنه خواب، به ویژه در افراد مسن، رایج‌تر است و می‌تواند منجر به بی‌خوابی در این گروه سنی شود. سندرم پای بی قرار با احساس تحرک و نیاز به حرکت پاها در زمان استراحت همراه است، در حالی که اختلالات تنفسی هنگام خواب می‌تواند تنفس نامنظم یا توقف تنفس در طول شب را ایجاد کند. این اختلالات باید توسط بهترین متخصص طب سالمندان مورد بررسی و درمان قرار گیرد. داروهای تجویزی و داروهای بدون نسخه برای شرایطی مانند اضطراب، افسردگی، فشار خون بالا، بی خوابی، درد مزمن، بیماری پارکینسون، حالت تهوع و آلرژی همگی می توانند باعث خواب آلودگی مفرط شوند. آنتی‌سایکوتیک‌های آتیپیک (نسل دوم) برای بیماران مسن نیز سخت است، به‌ویژه آنهایی که مبتلا به زوال عقل هستند.

بی خوابی در سالمندان به دلیل افزایش سن، زوال عقل، بیماری‌های جسمی، روحی و ذهنی، مصرف دارو و… اتفاق می‌افتد. در صورت هرگونه علائم مانند چرت زدن‌های طولانی، خستگی و بی حالی در طول روز، خواب ناکافی باید سالمند تحت درمان و مراقبت قرار بگیرد. این مجموعه با در اختیار داشتن کادری حرفه‌ای و مجرب از پرستاران و پزشکان متخصص تمام تلاش خود را می‌کند تا به خوبی نیاز‌های سالمند، بیمار و سایر مددجویان خود را تأمین نماید. چرخه خواب و بیداری یک الگوی ظریف است که توسط ریتم‌های شبانه روزی بدن اجرا می‌شود. این ریتم‌ها تغییرات فیزیکی، ذهنی و رفتاری در مغز هستند که تقریباً از یک چرخه 24 ساعته پیروی می‌کنند. هر فردی در یک چرخه 24 ساعت از شبانه روز به 8 ساعت خواب مفید نیاز دارد.

برای درمان آن باید اول اختلالی که باعث بی خوابی شده را پیدا کنید. برای با شرکت پرستاری آسانیسم همراه باشید تا بتوانید علت بی خوابی را پیدا و به درستی آن را درمان کنید. ریتم شبانه‌روزی چرخه خواب و بیداری ساعت داخلی بدن توسط این بیماری مختل می‌شود. ساعت‌های داخلی افراد با افزایش سن کارآمدتر شده و در نتیجه زود به خواب رفته و زود هم از خواب بیدار می‌شود، اما این ساعت‌ها برای بسیاری از سالمندان دقیقا برعکس عمل می‌کند. خواب باکیفیت نقش ضروری در ارتقای سلامت روان در سالمندان و عاطفی بهینه دارد.

ذکر این نکته مهم میباشد، همانطور که خواب ناکافی سلامت هر فردی را به خطر می اندازد، خواب فراوان هم امکان دارد سبب بروز مشکلات روحی و روانی زیادی شود، پس تنظیم خواب زیاد مهم میباشد. معمولا سالمندان شب ها زودتر از قبل خسته می شوند و صبح خیلی زود نیز از خواب بیدار می شوند. این موضوع می تواند باعث شود که سالمندان چرت های بیشتری در طول روز داشته باشند که این موضوع خود باعث بی خوابی شبانه سالمندان می شود. درد یا مشکلات پزشکی مانند نیاز مکرر به دفع ادرار، آرتروز، آسم، دیابت، پوکی استخوان، دل درد شبانه و بیماری آلزایمر می تواند باعث اختلال خواب در سالمندی شود. درمان این نوع از بی خوابی در سالمندان معمولا با نسخه‌های پزشکی امکان‌پذیر است.

بیش از 50 درصد سالمندان گزارش می‎کنند که مشکلات خواب دارند، حدود 25 میلیون سالمند از بی خوابی رنج می‌برند. ممکن است سالمندان به دلیل بیماریهای مزمن مختلف مانند سرطان، آلزایمر و بیماری‌های قلبی بی خوابی‌های متعددی را حین شب تجربه کنند. همچنین، پرستاران حرفه‌ای این شرکت با در نظر گرفتن نیازهای فردی هر سالمند، برنامه‌های مراقبتی شخصی‌سازی شده‌ای را ارائه می‌دهند که به بهبود شرایط خواب و افزایش راحتی و آرامش سالمندان کمک می‌کند. این نوع مراقبت می‌تواند به خصوص برای سالمندانی که به دلیل مشکلات پزشکی یا حرکتی نیاز به حمایت بیشتری دارند، بسیار مفید باشد. برای جلوگیری از خواب آلودگی سالمند ، اول میبایست با پایان مشکلات جسمی و روحی وی و هم چنین عادات خواب و تغذیه نفر آشنایی کامل داشته باشید.

با توجه به سالمند بودن فرد و وضعیت سایر بیماری‌ها، شاید درمان اختلال خواب تا حدودی چالش‌برانگیز به نظر برسد. با رعایت روش‌های درمانی معرفی شده از سوی سلامت اول می‌توانید وضعیت و کیفیت خواب سالمند خود را بهبود ببخشید. اولین قدم در درمان اختلالات خواب، ارزیابی دقیق وضعیت خواب سالمند است. تیم پزشکی و پرستاری شرکت تیک شهر پرستار با استفاده از روش‌های پیشرفته و ابزارهای دقیق، الگوهای خواب، مدت زمان خواب، و کیفیت آن را بررسی می‌کند. این ارزیابی شامل مصاحبه‌های تخصصی با سالمند و خانواده او، بررسی سوابق پزشکی و انجام تست‌های مرتبط با خواب است.

    {
  • بهبود عادت های روزانه، به ویژه تغییر رژیم غذایی و ورزش کردن می تواند در حل مشکل بی خوابی سالمندان مؤثر باشد.
  • |}
  • چنانچه می‌خواهید کیفیت خواب افراد سالمند را افزایش دهید، می‌توانید جهت رفع اختلال خواب در سالمندان از خدمات پرستاری مرکز خدماتی سفیر آرامش بهره‌مند شوید.
  • {
  • تعداد ساعت های خواب کافی موردنیاز در گروه های سنی مختلف، با هم فرق دارد.
  • |}
  • خوردن یک رژیم غذایی سرشار از شکر و کربوهیدرات های تصفیه شده مانند نان سفید، برنج سفید، ماکارونی و سیب زمینی سرخ کرده می تواند باعث بی خوابی شبانه و مانع رفتن به خواب عمیق می شود.
  • همچنین تغییر در ریتم شبانه‌روزی بدن می‌تواند منجر به زود بیدار شدن یا بیدار ماندن در طول شب شود.
  • {
  • یکی از اختلالاتی که سالمندان با آن رو به رو می شوند، بی خوابی است.
  • |}

شرایط محیطی مانند نور زیاد، سر و صدا، دمای نامناسب و راحتی بستر خواب می‌توانند بر کیفیت خواب تأثیر بگذارند. سالمندان به خصوص به تغییرات محیطی حساس‌تر هستند و نیاز به محیطی آرام و راحت برای خواب دارند. علت این مشکل، با کاهش فعالیت فیزیکی و جسمی در سالمندان مرتبط است، همچنین، تغییرات در روزهای بارانی و دلگرم کننده، از دیگر علت های آن محسوب می شود. به علاوه، مشکلات سلامتی مانند درد، مشکلات التهابی، ناتوانی و مشکلات جسمی دیگر می تواند به بروز این حالت منجر شود. اختلال رفتاری که به عمل واضح خارج از رویاها در طول خواب نیز معروف است، شاید زمانی رخ دهد که ماده شیمیایی مغز که عضلات را در طول خواب بی حس می‌کند، فعالیت درستی نداشته باشد. مطالعات روی حدود 456 سالمند و افراد بالای 60 سال نشان می‌دهد 7.7 درصد از آن‌ها به اختلال رفتاری دچار هستند که هرگز آمار کمی نیست.

خواب راحت سالمندان با کمک پرستار تخصصی در آتیه پرستاران سلامت

آپنه نوعی وقفه تنفسی شناخته می‌شود که تنفس آن در به صورت مکرر قطع شده و به حالت نخست خود برمی‌گردد. گرفتگی بینی، بیماری‌های عصبی، بافت‌های چربی در مسیر بینی و شل شدن عضلات دهان و گلو از برجسته‌ترین دلایل به وجود آمدن آپنه هستند که حتما باید در فرد سالمند برطرف گردند. مصرف داروهای مخصوص خواب روش دیگری برای رفع بی خوابی سالمندان است. در صورتی که روش‌های معرفی شده امتحان شدند اما نتیجه‌ای به دنبال نداشتند، باید بیماران دارو مصرف نمایند. داروهایی همچون ملاتونین از جمله داروهای اصلی رفع اختلالات خواب هستند و زیر نظر پزشکان متخصص تجویز می‌شوند. یکی از اصلی‌ترین روش‌های درمان اختلال خواب در سالمندان برطرف کردن بیماری‌هایی است که خواب را با مشکل مواجه کرده‌اند.

خواب یکی از ارکان اساسی سلامتی است که برای همه افراد، به ویژه سالمندان، اهمیت ویژه‌ای دارد. با افزایش سن، تغییرات فیزیولوژیکی و روانی می‌تواند کیفیت خواب را تحت تأثیر قرار دهد و مشکلاتی مانند بی‌خوابی یا خواب‌های آشفته را به همراه داشته باشد. خواب کافی و باکیفیت نه تنها به حفظ عملکرد روزانه و خلق و خو کمک می‌کند، بلکه به تقویت سیستم ایمنی، بهبود حافظه و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن نیز می‌انجامد. بی‌خوابی شبانه یکی از مشکلات شایع در سالمندان است که می‌تواند تأثیرات منفی زیادی بر سلامت جسمی و روانی آنها بگذارد. این مشکل می‌تواند به دلایل مختلفی از جمله تغییرات طبیعی در چرخه خواب، مشکلات جسمی و روانی، یا مصرف داروهای خاص رخ دهد.

همچنین، ورزش به کاهش علائم برخی بیماری‌های مرتبط با بی‌خوابی، مانند دردهای مزمن یا اضطراب، کمک می‌کند و خواب عمیق‌تر و باکیفیت‌تری را برای سالمندان به ارمغان می‌آورد. همچنین، این مشکل اغلب با افسردگی و اضطراب در سالمندان همراه است که کیفیت زندگی آنها را به شدت کاهش می‌دهد. درمان و مدیریت بی‌خوابی در این گروه سنی بسیار حیاتی است تا بتوان از این عوارض پیشگیری کرد. بی‌خوابی (Insomnia) یک اختلال خواب است که با دشواری در به خواب رفتن، حفظ خواب، یا بیدار شدن زودتر از زمان دلخواه همراه است. این وضعیت می‌تواند کوتاه‌مدت (موقت) باشد که معمولاً به دلیل استرس یا تغییرات محیطی ایجاد می‌شود، یا مزمن باشد که بیش از سه شب در هفته و به مدت حداقل سه ماه ادامه دارد. استخدام یک [پرستار سالمند تمام وقت] به شما در نگهداری و بهبود شرایط جسمی و روانی سالمند کمک کند.

علاوه بر این، تغییرات هورمونی، اضطراب و افسردگی نیز می‌توانند بر خواب سالمندان تأثیر بگذارند. برای مقابله با این چالش‌ها، خدماتی که به بهبود کیفیت خواب و سلامت عمومی سالمندان کمک می‌کنند، ضروری هستند. شرکت تیک شهر پرستار با ارائه خدمات مراقبتی تخصصی و مشاوره‌های مرتبط با بهبود خواب، می‌تواند نقش مهمی در این زمینه ایفا کند. این شرکت با تیمی از پرستاران مجرب و متخصص در حوزه مراقبت‌های سالمندان، به بررسی دقیق مشکلات خواب و ارائه راهکارهای مؤثر می‌پردازد. خدمات تیک شهر پرستار شامل نظارت شبانه، مشاوره‌های فردی، و کمک به تنظیم الگوهای خواب سالمندان است، که به هدف ارتقاء کیفیت زندگی و کاهش اختلالات خواب ارائه می‌شود.

Contact Us
naser rasouli
Email: acrotic.info@gmail.com
Phone: 0098914562900
tehran
tehran, iran, iran

پس روش‌های مختلفی برای درمان بی خوابی سالمندان وجود دارد که در ادامه به برخی از مهم‌ترین آن‌ها اشاره شده است. خواب یکی از بزرگترین نعمت‌ها است که خستگی جسم و روح را از انسان دور می کند اما متاسفانه برخی از افراد به دلایل مختلف از این نعمت محروم هستند. بی خوابی یکی از شایع ترین مشکلات در سنین بالا است که اثرات منفی بسیاری بر سلامت افراد می گذارد. بسیاری از خانواده‌ها و خود سالمندان بی خوابی را جدی نمی‌گیرند و بر این باور هستند که این موضوع از عارضه‌های سن بالا است. بهتر است بدانید که بی خوابی هیچ ربطی به سن بالا ندارد و در هیچ سنی طبیعی نیست.

پرستاران مجرب ما با ارزیابی دقیق نیازهای سالمند شما و ارائه راهکارهای موثر، به بهبود وضعیت خواب و سلامت او کمک می‌کنند. با انتخاب آتیه پرستاران سلامت، آرامش و آسایش را به سالمند خود هدیه دهید. به طوری که در ابتدا سالمندان به خواب سبک می روند و در نهایت به خواب عمیق می رسند. این موضوع می تواند بخشی از روند طبیعی پیری باشد یا اینکه ناشی از مشکلات سلامتی، عادات سبک زندگی و یا عوارض جانبی برخی از داروها باشد. پزشک می‌تواند با بررسی جزئیات و تاریخچه خواب فرد، انجام آزمون‌های لازم و تشخیصی دقیق‌تر، به شما راهنمایی کند و در صورت لزوم درمانی مناسب را تجویز نماید.

این تکنولوژی‌ها به تیم درمانی کمک می‌کند تا داده‌های دقیقی از وضعیت خواب سالمند کسب کرده و بهبودهای لازم را به سرعت اعمال کنند. شرکت تیک شهر پرستار با بهره‌گیری از پرستاران متخصص و آموزش‌دیده، خدمات مراقبتی شبانه را برای سالمندان ارائه می‌دهد. این مراقبت‌ها شامل نظارت بر وضعیت خواب سالمند، اجرای دستورات پزشک و مدیریت مشکلاتی مانند اختلالات تنفسی در خواب و بی‌خوابی است. پرستاران با تجربه، قادرند تغییرات لازم در موقعیت خواب سالمند را ایجاد کرده و در صورت بروز مشکلات فوری، اقدامات لازم را انجام دهند. درصورتی که پرستار یا نگهدار سالمند استخدام کرده اید می توانید از کمک او بهره مند شوید.

استفاده خودسرانه از داروهای خواب‌آور یا آرام‌بخش می‌تواند در کوتاه‌مدت مفید باشد، اما با مصرف طولانی‌مدت، وابستگی ایجاد می‌کند و چرخه خواب را بدتر می‌کند. مدیریت بی‌خوابی شامل تغییر عادات خواب، درمان‌های دارویی یا رفتاری، و گاهی درمان علت زمینه‌ای است که موجب این مشکل شده است. سرگرمی مناسب سالمندان در پیشگیری و کاهش اختلالاتی چون اضطراب بی‌خوابی تاثیر به‌سزایی دارد. طبق مطالعه اخیر بنیاد ملی خواب، سالمندان و سایر افراد مبتلا به اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) تقریباً ۷۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به آپنه خواب قرار می‌گیرند. اضافه وزنی که موجب چاقی شود نیز احتمال آپنه انسدادی خواب را افزایش می‌دهد. فشار خون بالا، افزایش وزن، حمله قلبی، سکته مغزی، مشکلات حافظه و دیابت از شایع‌ترین عوارضی است که فرد در اثر کم خوابی تجربه می‌کند.

بی خوابی در سالمندان می تواند علت های زیادی را به همراه داشته باشد و باعث یک سری عوارض جانبی خاص نیز می شود. مدیریت بی خوابی سالمندان، با تغییر سبک زندگی امکان پذیر است و همیشه نیازی به مصرف دارو نیست. با این حال اگر این مشکل در سالمند شما جدی شده است، حتما به یک متخصص مراجعه کنید. افراد مسن بیشتر از افراد جوان از دارو استفاده می‌کنند و ترکیب این داروها به همراه عوارض جانبی آن‌ها، می‌تواند خواب را مختل کند. ممکن است داروهایی که فرد سالمند مصرف می‌کند بر روی خواب تاثیرگذار است. مهم است که با پزشک  در مورد عوارض جانبی هر دارو صحبت کنید و مطمئن شوید که تاثیر آن بر روی خواب در نظر گرفته شده است.

{

۲- ایجاد محیط مناسب برای خوابیدن

|}

از مهم‌ترین دلایل بی خوابی ثانویه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد. بسیاری از سالمندان این خواب از دست رفته را با چرت زدن ترمیمی در طول روز جبران می کنند. همه داروها عوارض جانبی دارند، بنابراین جای تعجب نیست که مصرف چند دارو می تواند تداخلاتی ایجاد کند. علاوه بر این، افراد مسن‌تر داروها را متفاوت از همتایان جوان‌تر خود متابولیسم می‌کنند، به این معنی که حتی بیشتر در معرض عوارض جانبی مانند خواب‌آلودگی و سرگیجه هستند. درمان بی‌خوابی سالمندان به خصوص در افراد سالخورده مبتلا به بیماری‌های حاد مانند آلزایمر چالش برانگیز است و بسیاری از خانواده‌ها امکانات و شرایط مراقبت و نگهداری از سالمند عزیز خود را ندارند. از این رو خانه سالمندان پارسایان به عنوان بهترین خانه سالمندان در سراسر کشور، خدماتی با کیفیت مطلوب و امکانات عالی برای سالمندان را فراهم نموده است.


وب سایت اصلی