سیر سیاه برای فشار خون 7

از خواص سیر سیاه چه می‌دانید؟ ۸ خواص سیر سیاه برای سلامتی

مصرف منظم سیر سیاه، چه به صورت مکمل و چه به عنوان یک افزودنی غذایی، می‌تواند به افزایش سرعت متابولیسم، کنترل وزن و حفظ تناسب اندام کمک کند. این ماده طبیعی به ویژه برای افرادی که به دنبال روش‌های سالم و بدون عوارض برای کاهش وزن هستند، انتخابی عالی است. سیر سیاه همچنین دارای مقادیر قابل توجهی از ویتامین C، کلسیم، فسفر و آهن است که به سلامت استخوان‌ها و تقویت عمومی بدن کمک می‌کند. علاوه بر این، کالری و کربوهیدرات موجود در سیر سیاه اندکی بالاتر از سیر معمولی است، اما این افزایش به دلیل قندهای طبیعی ایجاد می‌شود که طی تخمیر تولید می‌شوند و انرژی بیشتری فراهم می‌کنند.

سیر سیاه، نسبت به بسیاری از غذاهای تخمیر شده دیگر کالری کمتری دارد و تقریباً 40 کالری در هر قاشق غذاخوری (حدود 15 گرم) دارد. این ماده غذایی سرشار از آنتی اکسیدان ها از جمله اس-آلیل سیستئین است که در طی فرآیند تخمیر ایجاد می شود و با فواید سلامتی مختلفی مرتبط است. این ماده غذایی سرشار از آنتی اکسیدان‌ها از جمله اس-آلیل سیستئین است که در طی فرآیند تخمیر ایجاد می‌شود و با فواید سلامتی مختلفی مرتبط است.

مروری از سال ۲۰۱۹ بیان داشت آلیسین موجود در سیر ممکن است تولید آنژیوتانسین دو را مهار کند. این ترکیب همچنین ممکن است رگ‌های خونی را شل کند و به خون اجازه دهد راحت‌تر جریان پیدا کند. در دمای ۷۰ درجه، سیر با سرعت دو برابر نسبت به دمای ۶۰ درجه تخمیر می شود. مطابق تحقیقات سیرسیاه در دمای بین ۷۰ تا ۸۰ درجه بهتر تخمیر شده و کیفیت، طعم و رنگ بهتری پیدا می کند.

همچنین به صورت غیرمستقیم باعثِ بهبود جریان خون و افزایش اکسیژن‌رسانی به ماهیچه‌ها می‌شود که به صورت کلی باعث عملکرد بهتر ورزشکار خواهد شد. همچنین، سیر ترشی می‌تواند عملکرد آنزیم‌های کبدی را بهبود ببخشد و خطر بیماری‌های کبدی مثل کبد چرب را کاهش دهد. البته برای تمام این خواص نیاز به تحقیقات علمی است و لازم است به یاد داشته‌باشید که سیر ترشی یک درمان برای بیماری‌های کبدی نیست و مصرف زیاد آن می‌تواند بدتر کبد را تحریک کند. فشار خون بالا، وضعیتی است که از هر هفت بزرگسال در جهان یک نفر را تحت تاثیر قرار می دهد.

این استراتژی غذایی، با پشتیبانی مستدل از تحقیقات علمی، راهکاری امیدوارکننده برای مبارزه با فشار خون بالا ارائه می‌دهد و به عنوان یک جزء مهم در برنامه‌های پیشگیرانه و درمانی مطرح است. فشار خون بالا، به عنوان یکی از مهم‌ترین عوامل خطر برای توسعه بیماری‌های قلبی و عروقی شناخته شده است، چالشی است که بسیاری از افراد با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. در حالی که گزینه‌های متعددی برای کنترل این شرایط وجود دارد، یکی از راه‌های اثبات شده شامل تغییرات هدفمند در سبک زندگی و رژیم غذایی است. مطالعات اخیر برجسته کرده‌اند که اضافه کردن سیر به رژیم غذایی، نه تنها می‌تواند تاثیر مثبتی بر سلامت قلب داشته باشد بلکه همچنین قادر است فشار خون را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

برای بهره‌مندی بیشتر از این خواص، توصیه می‌کنیم که سیر را به صورت خام یا در ترکیب با عسل مصرف کنید. سیر (Allium sativum) یک سبزی است که از زمان های قدیم به عنوان یک داروی طبیعی برای کاهش فشار خون مورد استفاده قرار می گرفته است. اگر چه به احتمال زیاد مصرف سیر خوراکی در مقادیر نرمال برای بسیاری از افراد بی خطر است، اما مصرف مکمل آن می تواند برخی افراد را دچار عوارض جانبی ( از جمله سوزش سردل ، تهوع و اسهال ) کند . سیر معمولاً برای بیشتر مردم زمانی که به میزان معمولی در غذا استفاده شود، ایمن است. اما اگر مقدار مصرف سیر به طور قابل توجهی افزایش یابد، ممکن است برای برخی افراد مشکلاتی ایجاد کند. مصرف سیر در کسانی که دچار بیماری ریفلاکس معده هستند یا داروهای رقیق‌کننده خون مصرف می‌کنند، می‌تواند عوارض منفی به همراه داشته باشد.

خواص سیر سیاه تأثیرات مثبتی بر سلامت قلب و عروق دارد، تقریباً مشابه سیر تازه. این پلاک‌ها با کاهش جریان خون و افزایش فشار خون، خطرات قلبی را بالا می‌برند. سیر سیاه با کاهش چربی موجود در خون، تحت تاثیر قرار دادن عروق و رگ‌ها و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، مانند فشار خون و سکته، نقش بسزایی ایفا می‌کند. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی، می‌تواند نقش مهمی در کاهش وزن و افزایش متابولیسم بدن ایفا کند. این ماده با داشتن ترکیبات فعال مانند S-آلیل سیستئین (SAC) و آنتی‌اکسیدان‌های فراوان، به تحریک فرآیندهای چربی‌سوزی و افزایش فعالیت متابولیکی کمک می‌کند.

می تواند چسبیدن خون به دیواره سرخرگ ها را تا 50٪ کاهش دهد و تجمع پلاکت ها را تا 25٪ کاهش دهد. سیر سیاه با وجود ظاهرش، عضو متفاوت از خانوده سیر سفید نیست.این سیر ابتدا در کشور کره کشف شد و حدود پنج سال پیش به بازار بهداشت و مواد غذایی معرفی شد. زمانی که سیر سفید را به مدت 40 روز در معرض گرما و رطوبت با دقت کنترل شده قرار می دهند سیر سیاه تهیه می شود. بهترین زمان برای خوردن سیر برای لاغری، صبح‌ها با معده خالی است چرا که باعث تجزیه و هضم چربی انباشته شده بدن می‌شود.


سیر سیاه در قم
خرید بذر سیر سیاه
خواص سیر سیاه برای لاغری
سرم سیر سیاه لاکچری کوین نی نی سایت برای ریش
سرم سیر سیاه لاکچری کوین برای مو نی نی سایت
روغن سیر سیاه برای ریش نی نی سایت
سرم سیر سیاه برای ریزش مو نی نی سایت
لاغری با سیر سیاه نی نی سایت
خرید روغن سیر سیاه
خرید سیر سیاه در تهران